การประเมินทางประสาทสัมผัส:(Sensory evaluation) / ไพโรจน์ วิริยจารี (Record no. 27593)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02587nam a2200277Ia 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 27525 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | MTX |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20240710145835.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 240418s9999 th 000 0 tha d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 9786163983251: |
Terms of availability | 500.00 |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Transcribing agency | BCNB Library |
041 ## - LANGUAGE CODE | |
Language code of text/sound track or separate title | tha |
060 ## - NATIONAL LIBRARY OF MEDICINE CALL NUMBER | |
Classification number | TX 546 |
Item number | พ993ก 2561 |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ไพโรจน์ วิริยจารี |
9 (RLIN) | 30851 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การประเมินทางประสาทสัมผัส:(Sensory evaluation) / ไพโรจน์ วิริยจารี |
246 ## - VARYING FORM OF TITLE | |
Title proper/short title | Sensory evaluation |
250 ## - EDITION STATEMENT | |
Edition statement | พิมพ์ครั้งที่ 1 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | เชียงใหม่ : |
Name of publisher, distributor, etc. | สาขาวิชาเทคโนโลยีการพัฒนาผลิตภัณฑ์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, |
Date of publication, distribution, etc. | 2561 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 542 : |
Other physical details | 25 ซ.ม. |
490 ## - SERIES STATEMENT | |
Volume/sequential designation | V. 1 |
500 ## - GENERAL NOTE | |
General note | บรรณานุกรม: หน้า 525-542 การประเมินทางประสาทสัมผัส: บทนำ -- ลักษณะทางประสาทสัมผัส -- พื้นฐานทางสรีรวิทยาของการรับรู้ -- เงื่อนไขสำหรับการประเมินทางประสาทสัมผัส -- การทดสอบทางประสาทสัมผัส ประเภทการวิเคราะห์ -- การทดสอบทางประสาทสัมผัสประเภทพรรณนารูปลักษณะ -- การทดสอบความชอบหรือการยอมรับรวมของผู้บริโภค -- วิธีทางสถิติเบื้องต้น - - การทดสอบความแตกต่างและความชอบ -- การวิเคราะห์ความแปรปรวนและการวัดความสัมพันธ์ |
590 ## - บรรณานุกรมรูปแบบ APA | |
APA | วิทยาศาสตร์สุขภาพ |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | การประเมินลักษณะทางประสาทสัมผัส อาหาร--การประเมินลักษณะทางประสาทสัมผัส ประสาทสัมผัส (อาหาร) พื้นฐานทางสรีรวิทยาของการรับรู้ |
9 (RLIN) | 30852 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | หนังสือวิชาการ |
Source of classification or shelving scheme | |
Suppress in OPAC | No |
Withdrawn status | Lost status | Damaged status | Not for loan | Collection code | Home library | Current library | Shelving location | Date acquired | Full call number | Barcode | Date last seen | Copy number | Cost, replacement price | Price effective from | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
วิทยาศาสตร์สุขภาพ | BCNB Library | BCNB Library | Main Library | 08/10/2020 | TX 546 พ993ก 2561 ฉ2 | 00072571 | 04/23/2024 | 2 | 500.00 | 04/23/2024 | หนังสือวิชาการ | ||||
วิทยาศาสตร์สุขภาพ | BCNB Library | BCNB Library | Main Library | 08/10/2020 | TX 546 พ993ก 2561 ฉ3 | 00072572 | 04/23/2024 | 3 | 500.00 | 04/23/2024 | หนังสือวิชาการ | ||||
วิทยาศาสตร์สุขภาพ | BCNB Library | BCNB Library | Main Library | 08/10/2020 | TX 546 พ993ก 2561 | 00072570 | 04/23/2024 | 1 | 500.00 | 04/23/2024 | หนังสือวิชาการ |