การประเมินทางประสาทสัมผัส:(Sensory evaluation) / ไพโรจน์ วิริยจารี (Record no. 27593)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02587nam a2200277Ia 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 27525
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field MTX
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20240710145835.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 240418s9999 th 000 0 tha d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 9786163983251:
Terms of availability 500.00
040 ## - CATALOGING SOURCE
Transcribing agency BCNB Library
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title tha
060 ## - NATIONAL LIBRARY OF MEDICINE CALL NUMBER
Classification number TX 546
Item number พ993ก 2561
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ไพโรจน์ วิริยจารี
9 (RLIN) 30851
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การประเมินทางประสาทสัมผัส:(Sensory evaluation) / ไพโรจน์ วิริยจารี
246 ## - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Sensory evaluation
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement พิมพ์ครั้งที่ 1
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. เชียงใหม่ :
Name of publisher, distributor, etc. สาขาวิชาเทคโนโลยีการพัฒนาผลิตภัณฑ์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่,
Date of publication, distribution, etc. 2561
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 542 :
Other physical details 25 ซ.ม.
490 ## - SERIES STATEMENT
Volume/sequential designation V. 1
500 ## - GENERAL NOTE
General note บรรณานุกรม: หน้า 525-542 การประเมินทางประสาทสัมผัส: บทนำ -- ลักษณะทางประสาทสัมผัส -- พื้นฐานทางสรีรวิทยาของการรับรู้ -- เงื่อนไขสำหรับการประเมินทางประสาทสัมผัส -- การทดสอบทางประสาทสัมผัส ประเภทการวิเคราะห์ -- การทดสอบทางประสาทสัมผัสประเภทพรรณนารูปลักษณะ -- การทดสอบความชอบหรือการยอมรับรวมของผู้บริโภค -- วิธีทางสถิติเบื้องต้น - - การทดสอบความแตกต่างและความชอบ -- การวิเคราะห์ความแปรปรวนและการวัดความสัมพันธ์
590 ## - บรรณานุกรมรูปแบบ APA
APA วิทยาศาสตร์สุขภาพ
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การประเมินลักษณะทางประสาทสัมผัส อาหาร--การประเมินลักษณะทางประสาทสัมผัส ประสาทสัมผัส (อาหาร) พื้นฐานทางสรีรวิทยาของการรับรู้
9 (RLIN) 30852
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type หนังสือวิชาการ
Source of classification or shelving scheme
Suppress in OPAC No
Holdings
Withdrawn status Lost status Damaged status Not for loan Collection code Home library Current library Shelving location Date acquired Full call number Barcode Date last seen Copy number Cost, replacement price Price effective from Koha item type
        วิทยาศาสตร์สุขภาพ BCNB Library BCNB Library Main Library 08/10/2020 TX 546 พ993ก 2561 ฉ2 00072571 04/23/2024 2 500.00 04/23/2024 หนังสือวิชาการ
        วิทยาศาสตร์สุขภาพ BCNB Library BCNB Library Main Library 08/10/2020 TX 546 พ993ก 2561 ฉ3 00072572 04/23/2024 3 500.00 04/23/2024 หนังสือวิชาการ
        วิทยาศาสตร์สุขภาพ BCNB Library BCNB Library Main Library 08/10/2020 TX 546 พ993ก 2561 00072570 04/23/2024 1 500.00 04/23/2024 หนังสือวิชาการ
ห้องสมุด | BCNB Library วิทยาลัยพยาบาลบรมราชชนนี กรุงเทพ ชั้น 3 อาคารสมเด็จพระศรีนครินทราบรมราชชนนี 02-354-8241-2 ต่อ 3308
website counter